Despre noi

La trei ani de la lansarea brandului Pixie Shoes pe piaţa din România, am decis că este timpul să îi adăugam o linie complementară de genţi şi produse de marochinărie: RAW22. Ca orice brand care are în spate un altul deja cunoscut şi apreciat de clienţi, şi RAW22 va păstra trăsăturile definitorii care au făcut din Pixie Shoes unul dintre cele mai apreciate surse  de pantofi personalizabili din România. Pixie Shoes şi-a luat un angajament al calităţii, valorii şi funcţionalităţii produselor sale iar acum, aceste repere de calitate se vor manifesta şi prin intermediul genţilor şi accesoriilor pentru femei RAW22. Această nouă generaţie de produse va fi un nou mijloc prin care vom descoperi modele, texturi şi culori noi.

RAW22 este totuşi un brand în sine. Pixie Shoes va continua să dezvolte modelele proprii iar RAW22 va căuta să se definească prin intermediul propriei dimensiuni estetice. Stilul RAW22 se va dezvolta ghidat de experienţa oferită de Pixie Shoes şi de propriile experienţe.

RAW22 s-a născut din nevoia clientelor noastre pentru genţi din materiale deosebite, cu un design apropiat de stilul pantofilor comandaţi de la Pixie Shoes. Toate produsele sunt confecţionate din piele naturală de la cei buni furnizori din România şi realizate în Bucureşti. Fiecare model este realizat manual, pentru fiecare client în parte şi de aceea vă rugăm să ne acordaţi un răgaz de o săptămâna pentru confecţionarea genţii dumneavoastră. De asemenea exista multiple opţiuni de personalizare pentru fiecare model, de la culoarea şi textura pielii pana la modificarea dimensiunilor sau a compartimentării.

Bine aţi venit în lumea RAW22! Va invităm să luaţi parte la creşterea acestui brand care nu şi-a dezvăluit încă toate secretele. Vă rugăm să împărtăşiţi cu noi părerile dumneavoastră despre eforturile noastre pe adresa de email:  raw22bags@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: